Tegeldecors

Veel mensen willen graag een accent op de wand in de badkamer of toilet. Het is erg populair om de vloertegel op een deel van de wand in de badkamer of toilet gebruikt. Hierdoor wordt de wandtegel onderbroken en wordt de vloer juist op de wand verlengd, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. Ook wordt de badkamer of toilet specialer en minder saai door het gebruik van accenten. Maar er zijn ook andere manieren om een accent in een badkamer of toilet aan te brengen. Door middel van tegeldecors kan de badkamer een specialere en persoonlijke uitstraling krijgen. Er zijn diverse typen tegeldecors, zoals tegelstroken, mozaiektegels en decortegels.

Tegelstroken badkamer en toilet

Tegelstroken zijn op dit moment een zeer populaire manier om een accent in een badkamer of toilet aan te brengen. Tegelstroken zijn stroken tegels van 5,10,15 cm bij 60cm lang. Tegelstroken worden uit vloertegels gezaagd en zijn daardoor zowel op de wand als op de vloer te gebruiken. Vaak worden tegelstroken in het douchegedeelte of de ombouw van het toilet gebruikt, maar ook hele wanden kunnen met de tegelstroken getegeld worden. Omdat de stroken tegels uit vloertegels worden gezaagd, zijn er ook bijpassende vloertegels in 60x60, 90x90 of 30x60.
Klik hier om de tegelstroken voor badkamer en toilet te bekijken.

Mozaiektegels badkamer en toilet

Daarnaast worden ook veel mozaiektegels gebruikt. Wij hebben voornamelijk moaziektegels die uit vloertegels gezaagd worden. Dit zijn meestal blokjes van 5 bij 5 cm.
Klik hier om de mozaiektegels voor badkamer en toilet te bekijken.

Decortegels

Decortegels zijn tegels met speciale motieven of afbeeldingen. Deze tegeldecors worden meestal tussen andere wandtegels geplaatst.
Klik hier om de decortegels voor badkamer en toilet te bekijken.
Producten per pagina
Producten per pagina

Tegeldecors Bestsellers