Home / Boutique / Accessoires pour carreaux / Profilés de carrelage / Schluter AE110/300 Alu. Geanod. 11mm 3m

Schluter AE110/300 Alu. Geanod. 11mm 3m

Poids0,295 kg
Longueur approximative (en cm)

Largeur approximative (en cm)

Hauteur/épaisseur (en mm)

Pays d\'origine

Levertijd bij geen voorraad

23,95 TVA incluse per stuks

Disponibilité : 13 en stock

Bij aanschaf van 1 bundel Schlüters van 10 profielen ontvangt u 8% korting. Bij aanschaf van 2 bundels Schlüters van totaal 20 profielen ontvangt u 12% korting
stuks

De Schlüter AE110/300 Aluminium Geanodiseerd 11mm Recht 3m is een tegelprofiel voor buitenhoeken in de badkamer, toilet of keuken. Tegelprofielen worden ook wel afsluitprofielen genoemd, omdat deze profielen de tegels afsluiten. De profielen zijn een goede bescherming voor de zijkanten van de tegels. Door de voegrib ontstaat tussen het profiel en de tegel een vaste voegruimte. De Schlüter AE110/300 is een aluminium tegelprofiel, welke geanodiseerd is. Doordat de profielen geanodiseerd is, ontstaat er een beschermlaag op de profielen waardoor deze minder snel beschadigen. De hoogte van de AE110/300 tegelprofielen is 11 mm en is geschikt voor een tegeldikte van ongeveer 9/10 mm. De profielen zijn recht en zijn daardoor geschikt voor een moderne strakke afwerking. De AE110/300 afsluitprofielen zijn 3 meter lang, waardoor de lengte genoeg is voor de meeste wandhoogtes. De profielen worden vaak gebruikt voor de hoeken bij een muurtje in de badkamer, de toiletombouw en bij kozijnen. De afwerking van de aluminium profielen is mat, waardoor de profielen nauwelijks opvallen tussen de tegels.

Leverancierscode: SHIENE AE110/300

Artikelnummer: 03018 Categorie: Marque :
Poids0,295 kg
Longueur approximative (en cm)

Largeur approximative (en cm)

Hauteur/épaisseur (en mm)

Pays d\'origine

Levertijd bij geen voorraad

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Seuls les clients connectés ayant acheté ce produit ont la possibilité de laisser un avis.

Heeft u nog lijm of andere artikelen nodig?

Panier
Retour en haut

Nous fermons nos portes à partir du 1er juillet.

Le 1er juillet 2024, Beenhakker carrelage cessera ses activités. Vous pouvez encore commander jusqu’au 1er juillet 2024. Après cela, notre boutique en ligne sera fermée et nous ne prendrons plus de nouvelles commandes. Notre salle d’exposition sera également fermée à partir du 1er juillet. Vous avez déjà commandé et vous souhaitez annuler votre commande ? Veuillez alors nous contacter.