Imola Azuma Up

De Imola Azuma Up is een tegelserie met betonlook vloertegels, veel gebruikt in de woonkamer en badkamer. De betonlooktegels hebben een minimalistisch design, geïnspireerd door de Japanse interieurstijlen. De Azuma Up serie is een beton- en cementlook vloertegel met een rustig design met enkele kenmerken van cementvloeren of gietvloeren. Bij gebruik van de vloertegels op de wand ogen de tegels net als betonstuc of beton cire. Doordat de vloertegels keramisch zijn en niet van cement, zijn deze goed te onderhouden. De Imola Azuma Up vloertegels zijn rustig genuanceerd, wat zorgt voor een rustige uitstaling. Hierdoor past de Azuma Up vloertegel goed in elke interieur, maar misschien wel het beste bij een minimalistisch interieur. De Azuma Up is beschikbaar in vijf kleuren, van wit tot taupe. Alle vijf de kleuren zijn warm en passen daardoor goed in een interieur met warme aardekleuren of houtkleuren.

De Imola Azuma Up in leverbaar in vijf formaten, van klein naar groot. De 30×60 maat wordt voornamelijk in de badkamer, toilet, keuken, hal of gang gebruikt. De 30×60 wordt in de badkamer en toilet ook veel op de wand gebruikt. De 60×60 wordt voornamelijk in de badkamer, woonkamer tot ongeveer 50 m2, keuken en toilet gebruikt. De 90×90 maat wordt voornamelijk in de grotere badkamer, woonkamers vanaf 45 m2 en grote woonkeukens gebruikt. De 60×120 wordt in woonkamers in wildverband gelegd en in de badkamer voornamelijk op de wand. De 120×120 wordt voornamelijk in grotere ruimtes vanaf 80 m2 gebruikt.

De Imola Azuma Up heeft een zeer klein reliëf waardoor de betonlook vloertegels zeer geschikt zijn voor de badkamer, maar toch makkelijk in onderhoud zijn. De Azuma Up vloertegels zijn van door-en-door kwaliteit, waardoor de vloertegel voor elke ruimte geschikt is, ook veel belopen ruimtes. De betonlook vloertegelserie is monocaliber gerectificeerd. Doordat de serie gerectificeerd is, kan deze met een kleine voeg gelegd worden. Omdat de Azuma Up ook monocaliber is, kunnen verschillende kleuren van de Azuma Up serie met doorlopende voegen op de wand en vloer gecombineerd worden.

Gerectificeerd

De Azuma Up vloertegels zijn gerectificeerd en zijn daardoor met smalle voeg te leggen.

Monocaliber

De Azuma Up is monocaliber, waardoor verschillende kleuren en maten te combineren zijn.

Gres Porcellanato

De Azuma Up is van door-en-door gres porcellanato en is geschikt voor alle ruimtes.

Anti-Slip R10

De Azuma Up is anti-slip klasse R10, redelijk stroef en ook geschikt voor de badkamer.

Variatie V2

De Azuma Up is V2 gevarieerd en tegels onderling hebben lichte nuance verschillen.

Imola Azuma Up W

De Imola Azuma Up W is de lichtste kleur van de Azuma Up serie en is een zeer lichte warmgrijze kleur, een bijna witte kleur. De Azuma Up W is een lichte kleur en past in interieurs met weinig (natuurlijk) licht. De lichte kleur van de W is ook geschikt voor gebruik op de wand bij een donkere kleur op de vloer. De W kleur kan als wandtegel bijvoorbeeld bij de kleuren S, NO en TP gebruikt worden. Om een lichte badkamer te creëren kan de W ook zowel op de wand als op de vloer gebruikt worden. Deze combinatie is met name geschikt voor badkamers met geen of weinig (natuurlijk) licht. Ook in de woonkamer kan de W kleur voor een lichte uitstraling zorgen. De lichte kleur combineert goed met donkere interieurelementen, met name warme kleur. Ook combineert de W kleur met donkere houtkleuren. Door de lichte kleur van de W passen zwarte interieurelementen, zoals bijvoorbeeld kozijnen, ook goed bij de lichte betonlooktegel.

Imola Azuma Up AV

De Imola Azuma Up AV heeft een ivoren kleur, een lichte warme grijsbeige kleur. De Azuma Up AV is een lichte kleur en zorgt voor een lichte uitstraling in een interieur. De AV kleur heeft een warme uitstraling en past daardoor goed in een woonkamer met weinig natuurlijk licht. De warme kleur van AV past goed bij aardetinten en houtkleuren. Maar ook groene kleuren passen goed als accent bij de AV kleur. Ook in de badkamer kan de AV kleur met bijvoorbeeld een groene wandtegel als accent gecombineerd worden. In de rest van de badkamer kan de AV dan zowel op de wand als op de vloer gebruikt worden. Door lichte kleur van de AV kan deze ook prima op de wand gebruikt. Zowel in combinatie met dezelfde kleur op de vloer, als bij donkerdere vloertegels. De AV kan dus ook gebruikt worden als wandtegel bij de kleuren S, NO en TP. In de badkamer past de AV kleur goed bij zwarte elementen, zoals kranen en afsluitprofielen. 

Imola Azuma Up S

De Imola Azuma Up S heeft een grijsbeige kleur, een warme grijze kleur. De Azuma Up S is de middelste kleur van Azuma Up serie en past in zowel in interieurs met weinig als veel (natuurlijk) licht. De S heeft een zandkleur, een warme beige kleur. Doordat de S kleur niet donker en niet licht is, zal de S kleur is vele interieurs passen. Daardoor kan de S in bijna elke woonkamer, maar heeft S kleur wel een donkere kleur dan de AV en W. De S is dan wel nog warmer dan de AV en W en is daardoor geschikt voor interieurs met veel warme of lichte kleuren. Houten meubels en lichte wanden combineren goed met de S kleur. In de badkamer wordt S veel op zowel de wand als vloer gebruikt. Wanneer de S op zowel de wand als vloer gebruikt wordt, ontstaat er een warme badkamer. Maar de S kleur kan ook alleen op de vloer gebruikt worden met een lichtere wandtegel, zoals de AV of W. De S kleur kan ook als wandtegel bij de donkere kleuren gebruikt worden, zoals de NO en TP in badkamers met veel (natuurlijk) licht.

Imola Azuma NO

De Imola Azuma Up NO heeft een donker grijsbeige kleur, een warme kleur. De Azuma Up NO is een enigszins donkere kleur en past in interieurs met gemiddeld tot veel (natuurlijk) licht. De NO kleur is de één na donkerste kleur van de Azuma Up serie. De NO is net wat donkerder dan de S kleur, maar heeft wel de warme beige uitstraling als de S. Ondanks de wat donkere kleur, kan de NO ook nog gebruikt worden om de badkamer in één kleur uit te voeren. De badkamer dient dan wel goed verlicht te zijn, zodat de badkamer niet te donker wordt. De NO wordt ook vaak als vloertegel gebruikt met lichtere kleuren aan de wand. Dit kunnen zowel kleuren van de Azuma Up zelf zijn (W, AV of S) of lichte kleuren van andere series. De kleuren van de Azuma Up zelf zorgen wel voor een uniforme warme uitstraling. De NO kleur kan ook goed in de woonkamer gebruikt worden, wanneer deze veel (natuurlijk) licht krijgt. De NO heeft een warme uitstraling en past daardoor goed in een interieur met veel warme aardetinten en houtkleuren.

Imola Azuma Up TP

De Imola Azuma Up TP heeft een taupe kleur, een warme grijsbruine kleur. De Azuma Up TP is een donkere kleur en past in in interieurs met veel (natuurlijk) licht. De taupe kleur van de TP combineert goed met lichte kleuren op de wand. De TP kleur is de donkerste kleur van Azuma Up serie en combineert daardoor goed met lichtere kleuren van Azuma Up serie in de badkamer. De TP kleur combineert goed met de kleuren W, AV en S. De TP kleur samen met de W of AV kleur kan voor een contrast zorgen. Hierdoor ontstaat er een dieptewerking en kan de ruimte groter ogen. De TP kan ook op de wand gebruikt worden, maar alleen in situaties met veel (natuurlijk) licht, anders wordt de TP kleur te donker. De TP kleur is dan ook geschikt voor woonkamers met veel natuurlijk licht, zoals grote ramen met directe zon. De TP kleur goed samen met lichte wanden en andere lichte interieurelementen. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.