Imola Kuni

De Imola Kuni is een houtlook vloertegel, geschikt voor de woonkamer, badkamer, toilet en keuken. De Kuni houtlooktegel heeft een licht relief waardoor de tegel een zeer realistisch resultaat als echt houtparket krijgt. Het keramisch parket heeft prachtige details, zoals knoesten en nuances, wat ook bijdraagt aan de realistische weergave van houten vloeren. De voordelen van houtlooktegels, oftewel keramisch parket is het minimale onderhoud dat de tegels vergen. Daarnaast zijn de houtlook vloertegels zeer sterk, waardoor deze nauwelijks slijten en lang meegaan. De keramische houtlook vloertegel is een porcelonato tegel, ookwel door-en-door genoemd en daardoor geschikt voor elke ruimte, zoals de woonkamer. De houtlook vloertegel Imola Kuni is ideaal als woonkamertegel, maar kan natuurlijk ook zeker in de badkamer, toilet of keuken. De zijkanten zijn gerectificeerd waardoor de tegels met een kleine voeg te leggen zijn. De Imola houtlooktegelserie is beschikbaar in zes kleuren en is daardoor geschikt voor elk interieur. De Imola Kuni is beschikbaar in twee maten, de 20×120 en de 20×180.

Gerectificeerd

De Kuni is gerectificeerd en met smalle voegen te leggen.

Monocaliber

De Kuni is monocaliber en daardoor elke keer dezelfde maat.

Gres Porcellanato

De Kuni is door-en-door van de hoogste kwaliteit grondstoffen

Anti-slip R10

De Kuni is R10, redelijk stroef en ook geschikt voor de badkamer.

Variatie V2

De Kuni is V2 gevarieerd en heeft lichte nuance verschillen.

Imola Kuni T

De Imola Kuni T is een bruine kleur met donkere knoesten. De T kleur van de Kuni serie van Imola Ceramica is een houtlooktegel met veel nunances. De bruine houtlooktegel varieert van licht bruine nuances tot donker bruine nuances. Door de donkere kleur is de Kuni T vooral geschikt voor lichte interieurs. Met name in woonkamers met veel natuurlijk licht is de Kuni T een goede optie. Door de combinatie van een donkere vloer en lichte wanden kan een ruimtelijk effect behaald wordt. Ditzelfde effect kan natuurlijk ook in de badkamer gecreëerd worden. Door het gebruik van de bruine vloertegel op de vloer met lichte wandtegels kan ook een ruimtelijk effect in de badkamer ontstaan.

Imola Kuni T 20x120

Imola Kuni TS

De Imola Kuni TS is een bruinzwarte houtlook vloertegel, ideaal voor de woonkamer, badkamer of toilet. De Imola Kuni TS is een zeer donkere houtlook vloertegel en komt het beste tot zijn recht in lichte interieurs. Met name in de woonkamer is een huis met veel natuurlijk licht aan te raden. Mocht het interieur niet al te licht zijm, dan is de keuze voor een lichtere versie van de Kuni houtlook vloertegel aan te raden. Daarnaast kan de Imola Kuni natuurlijk ook prima in de badkamer, zeker in combinatie met een lichte wandtegel. De Kuni TS, gecombineerd met een witte wandtegel is een goede optie voor de badkamer. Een strook met de Kuni TS op de wand kan ook een leuke optie voor de badkamer of toilet zijn.

Imola Kuni BS

De Imola Kuni BS is een houtlook vloertegel in een beige kleur. De BS kleur is de meest populaire kleur van de Kuni houtlooktegel serie. De Imola Kuni BS past namelijk in bijna elk interieur door warme kleur. Door de neutrale kleur van de Kuni BS past deze houtlook kleur bij vele andere kleuren voor de rest van het interieur. De Kuni BS is ideaal om een warm interieur te creëren. Door het gebruik van de beige houtlook vloertegel heeft u de voordelen van een warme vloer, welke als hout oogt, maar dan met de voordelen van keramische vloertegels. De houtlook is daardoor ideaal als neutrale vloertegel voor de woonkamer, maar ook perfect voor de badkamer. Hierdoor lijkt het net of u echt hout in de badkamer heeft, maar met de voordelen van het onderhoud van keramische tegels.

Imola Kuni BS 20x120

Imola Kuni A

De Imola Kuni A is een allmond houtlook vloertegel, ideaal voor gebruik in de woonkamer, badkamer, toilet of keuken. De Kuni in de kleur A, Allmond, is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een lichte houtlook vloertegel, maar toch een warme kleur wilt. De Kuni A is lichte houtlook vloertegel, met beige invloed voor een warme uitstraling. Hierdoor is de A kleur ideaal voor woonkamers met weinig natuurlijk licht, om optisch meer ruimte te creëren. Daarnaast kan de Kuni A natuurlijk ook in de badkamer of toilet gebruikt worden, wanneer een lichte badkamer gewenst is. Zeker in badkamers en toiletten zonder natuurlijk licht, geeft de Kuni A een mooi ruimtelijk effect.

Imola Kuni W

De Imola Kuni W is een zeer licht grijze, bijna witte houtlook vloertegel, ideaal om een licht interieur te creëren. De Kuni W is prima voor de woonkamer, wanneer deze weinig natuurlijk licht heeft. Door het gebruik van de lichte houtlook vloertegel, creër je toch een licht interieur. Dankzij de bijna witte vloertegel creër je een ruimtelijk effect met de houtlook vloertegel. Dankzij de iets donkere details, zoals knoesten en barsten is het toch geen saaie egaal witte vloertegel. Ook wanneer je de badkamer licht wilt houden, door gebrek aan natuurlijk licht, is de Kuni W een zeer goede keuze. In combinatie met een lichte wandtegel, zorgt de Kuni W voor een ruimtelijk effect in de badkamer.

Imola Kuni G

De Imola Kuni G is een grijze houtlook vloertegel, geschikt voor woonkamer, badkamer en toilet. Wanneer je op zoek bent naar een houtlooktegel in een neutrale kleur, dan is de Kuni in de G kleur een goede keuze. De grijze vloertegel past in elk interieur door neutrale grijze kleur. Indien je wel een houtlook vloertegel wilt, maar geen typische houtkleur wilt, dan is de Kuni G een goede optie. De Kuni G is een mooie grijze kleur en niet donker, waardoor deze goed te onderhouden is. Door de neutrale Kuni G, kun je vele andere kleuren in je interieur gebruiken. Daardoor is de kleur G ook een goede optie voor de badkamer, omdat deze door de neutrale kleur met veel wandtegels is te combineren. In de badkamer of toilet, kan je Kuni G combineren met een licht grijze of witte wandtegel.

Winkelwagen
Scroll naar top