Imola Slash

5x30

De Imola Slash is een wandtegel serie, geschikt voor de badkamer, toilet, gang of keuken. De Slash in een serie wandtegels in een langwerpig formaat van 7,5×30 cm. Met het kleinere formaat van 7,5×30 heeft de Slash wandtegel een klassiek formaat, maar oogt toch modern. De moderne uitstraling van de wandtegel komt door de rechte, maar niet gezaagde zijkanten. Daarnaast heeft de serie negen moderne kleuren. De wandtegels zijn er in vier rustige en vier levendige kleuren, en ook een witte versie. Door het kleine formaat en golvende oppervlakte van de Slash heeft de wandtegel toch een tijdloze uitstraling. Ondanks het kleinere formaat is de Slash wandtegel in vele ruimtes te gebruiken, zoals de badkamer, toilet, gang of keuken. Door het langwerpige formaat van de wandtegels is er toch een ruimtelijk effect, ondanks het kleine formaat. De wandtegels zijn glanzend, waardoor de tegels makkelijk te onderhouden zijn, ondanks dat de wandtegels een licht relief hebben. Door de goede onderhoudsmogelijkheden van de Slash serie is deze uitermate geschikt voor badkamer, toilet en keuken. De Slash is een V2 (licht) genuanceerde wandtegelserie en daardoor verschilt de nuances tussen tegels licht.

Niet gerectificeerd

De Slash wandtegels zijn niet gerectificeerd en hebben geen gezaagde zijkanten.

Licht relief

Het oppervlakte van de Slash serie is licht golvend wat voor een speels effect zorgt.

Bicottura

De Slash is een bicottura wandtegels waardoor mooie kleuren mogelijk zijn

Glanzend

De Slash is glanzend waardoor de wandtegel goed schoon te maken is.

Variatie V2

De Slash is V2 gevarieerd en tegels onderling hebben lichte nuance verschillen.

Imola Slash 73W

De Imola Slash W 7,5×30 is een witte wandtegel en is ideaal om te combineren met andere kleuren in het interieur. Door de neutrale witte kleur van de wandtegels past deze bij diverse andere kleuren, waardoor de Slash 75W zeer geschikt is voor de badkamer, toilet of keuken. De witte wandtegel past bijvoorbeeld bij vele kleuren keukens, zowel lichte als donkere keukens. Door het formaat van 7,5×30 past de Slash 73W ook qua formaat goed in de keuken. De witte wandtegel kleurt zeker mooi bij een donker keukenblad, waardoor een mooi contrast ontstaat. Door het glanzende oppervlakte van de Slash 73W heeft de witte wandtegel een frisse en schone uitstraling. Daardoor is de Slash in de witte kleur ook zeer geschikt voor de badkamer of toilet. Zeker in combinatie met een (donker) grijze vloertegel, krijgt de badkamer of toilet een moderne en frisse uitstraling. Door lichte glanzende kleur geeft de witte wandtegel ook een ruimtelijk effect in de badkamer, toilet of keuken.

5x30

Imola Slash 73GB

De Imola Slash 73GB 7,5×40 is een licht grijsbeige wandtegel, ideaal voor gebruik in interieurs met warme kleuren. Door de lichte, maar warme kleur is de wandtegel ideaal wanneer de ruimte weinig natuurlijk daglicht heeft en u toch een wandtegel in een warme kleur wilt. Tegenwoordig worden er veel grijze kleuren in interieurs gebruikt. Wilt u liever een warme, grijsbeige kleur, dan is de Slash 73GB een goede keuze. De wandtegel geeft elke ruimte een warme sfeer. In de badkamer kunt u de Slash 73GB bijvoorbeeld combineren met een taupe vloertegel om een warme sfeer in de badkamer te creëren. In het toilet kunt u voor dezelfde combinatie gaan. De maat van 7,5×30 is ideaal voor elke ruimte, maar zeker ook voor de badkamer en toilet. Maar de maat wordt ook zeer veel in de keuken gebruikt. Heeft u een keuken met warme kleuren, bijvoorbeeld houtlook kastjes? Dan is de Slash in de kleur GB een ideaal keukentegel.

De Slash 73EC 7,5×30 is een glanzende taupe wandtegel voor in de badkamer, toilet of keuken. De Slash 73EC is ideaal wanneer u op zoek bent naar een wandtegel die zowel donker is, maar wel een warme sfeer uitstraalt. Wanneer u veel natuurlijk licht heeft, dan is een wat donkere tegel vaak een goede keuze. En wanneer u dan geen grijze, maar een warmere kleur wilt, dan is de Slash in de kleur EC een goede keuze. De kleur EC van de Slash serie is een warme donkere taupe kleur. De Slash is echter niet zeer donker waardoor deze in de badkamer en toilet goed te combineren is met een bruine vloertegel. Een goede keuze kan bijvoorbeeld een houtlooktegel zijn in een warme bruine tint. Maar ook een bruine betonlooktegel kan een goede combinatie zijn, of zelfs een grijze tint. In de keuken kan de EC kleur prima bij diverse soorten keukens, maar vooral bij warme tinten. Wanneer u gekozen heeft voor houtlook kastjes, kan de Slash een mooie keuze zijn. Door de warme taupe kleur heeft de Slash 73EC een tijdloze uitstraling.

Imola Slash 73CZ

De Imola Slash 73CZ 7,5×30 is een groenblauwe glanzende wandtegel voor in de badkamer, toilet of keuken. De kleur CZ van de Slash wandtegelserie is een mooie donkere kleur blauw met een vleugje groen. De CZ kleur is daardoor een mooie aarde kleur en past bij een rustige natuurlijke interieur. Bent u zoek naar een blauwe wandtegel in een mooie aardetint, dan is de Slash in de kleur CZ een goede keuze. De wandtegel Slash 73CZ kan in de badkamer en toilet goed gecombineerd worden met een lichte grijze vloertegel. Daarnaast kan de CZ kleur ook gecombineerd worden met andere kleuren van de Slash, zoals de W en GB kleur. Enkele wanden kunnen dan met de CZ betegeld worden en de rest met een lichtere kleur, waardoor enkele wanden uitgelicht kunnen worden. In de keuken kan de Slash CZ kleur met diverse kleuren keukens gecombineerd, maar zeker met een lichte kleur. De Slash CZ past zeker goed bij een lichte warme of grijze kleur keuken.

De Imola Slash 73SV is een lichte blauwgroene wandtegel, geschikt voor een interieur met veel aarde kleuren. De Imola Slash is een licht groene wandtegel met een vleugje blauw, wat resultaat in een prachtige groene aardetint. De Slash SV kleur past daardoor in elke interieur, zowel klassieke als moderne interieurs. Maar de Slash SV past zeker ook in een industrieel interieur in combinatie met bruine of zwarte tinten. Maar in de keuken combineert de licht groene kleur van de Slash 73SV ook prima met lichte kleuren, zoals een keuken met witte kastjes. De aardetint groen van de SV kleur is een vrij neutrale kleur en combineert dus met vele kleuren. In de badkamer en toilet kan de wandtegel dan ook met vele kleuren op de vloer gecombineerd worden. Een mooie combinatie is met een grijze betonlook tegel op vloer. Wanneer de grijze vloertegel een vleugeje groen in zich heeft, zoals de Imola Creative Concrete DG, dan past de vloertegel perfect bij de Slash SV.

Imola Slash 73TQ

De Imola Slash TQ is een levendige turquoise kleurige wandtegel, ideal voor een interieur met levendige kleuren. De TQ kleur van de Slash wandtegelserie is één van de levendige kleuren, een mooie heldere tuquoise kleur. De TQ kleur is een helderblauwe kleur met een vleugje groen erin. Ben je op zoek naar wandtegel met een levendige blauwe kleur, dan is de kleur TQ van de Slash serie een goede keuze. De turquoise kleur kan goed gecombineerd worden met neutrale kleuren. In de badkamer en in het toilet zou de tegel goed gecombineerd kunnen worden met een een neutrale grijze kleur, maar ook een warme kleur zou goed kunnen. De Slash TQ kan het beste met lichte kleuren gecombineerd worden. De TQ kleur komt het beste tot zijn recht in lichte ruimtes, met veel natuurlijk licht. De turquoise wandtegel kan ook prima in de keuken gebruikt worden. Zeker in een combinatie met een neutrale kleur keuken, kan de TQ kleur een echte eyecatcher worden.

De Imola Slash 73R is een felrode wandtegel, ideaal voor de badkamer, toilet, keuken of gang. De rode kleur van Slash R is een donker felrode, brandweerauto rode kleur. De Slash R is een ideale wandtegel wanneer u op zoek bent naar een rode wandtegel die levendig van kleur is. De R kleur van de Slash is ideaal om een ruimte of muur te laten accentueren en levendig te maken. De Slash 73R is een ideale wandtegel voor een industrieel interieur, met veel grijze en neutrale kleuren. De R kleur R kan in een industrieel interieur bepaalde oppervlaktes accentueren en ruimtes levendig maken. Een grijze industriele keuken kan in combinatie met de 73R een in het oog springend object maken. In de badkamer en toilet kan de rode wandtegel ook zeer goed met neutrale kleuren, zoals grijs gecombineerd worden. Met de Slash R kan een bepaalde want geaccentueerd worden, als op de andere wanden een andere kleur gebruikt wordt.

Imola Slash 73MV

De Imola Slash 73MV is een appelgroene wandtegel, een heldere lichte groene kleur. De Slash in de kleur MV kan zeer goed gebruikt worden om een bepaalde wand te accentueren. De Slash MV is een mooie heldere groene kleur en kan in combinatie met gedempte kleuren een mooi geheel gegeven. In de badkamer en in het toilet kan de Slash MV bijvoorbeeld met een grijze vloertegel gebruikt worden. Door de MV kleur van de Slash in combinatie met rustige kleuren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de W kleur, kan je bepaalde wanden accentueren. Maar alle wanden met de MV kleur kan natuurlijk ook. In de keuken kan de MV kleur prima bij diverese kleuren keukens, zoals grijze of witte keukenkastjes. De appelgroene wandtegel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een wandtegel in een mooie groen. De Slash MV springt door de appelgroene kleur er echt uit. En door de maat van 7,5×30 kan de Slash MV in diverse ruimtes gebruikt worden.

De Imola Slash 73Y is een felgele wandtegel, geschikt voor badkamer, toilet of keuken. De Slash in de kleur Y is een zeer mooie gele kleur, ideaal voor iedereen die op zoek is naar gele wandtegel in een levendige kleur geel. De gele wandtegel zal in elk interieur voor een vrolijk accent zorgen. De gele wandtegel kan bijvoorbeeld in de keuken gebruikt worden in combinatie met witte of grijze keukenkastjes. Ondanks de sprekende kleur geel kan de Slash Y makkelijk met andere kleuren gecombineerd worden. Zo kan ook in de badkamer of in het toilet de gele wandtegel met andere kleuren gecombineerd worden. De Slash 73Y kan met vele kleuren gecombineerd worden, maar een neutrale grijze kleur is misschien wel de beste combinatie. Door de maat van 7,5×30 kan de gele wandtegel ook in diverse ruimtes gebruikt worden, zoals de badkamer, toilet, keuken of gang.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.

Let op: Vanaf 29 april hebben wij nieuw openingstijden: 

Dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Zaterdag van 10 uur tot 16 uur.