Imola Stoncrete

De Imola Stoncrete is een serie van vloertegels, die geïnspireerd zijn door zowel betonlooktegels als hardsteentegels. Door de combinatie van een harsteenlook en betonlook vloertegel, heeft de Imola Stoncrete een uniek uiterlijk. De Stoncrete is een rustige betonlook vloertegels, maar dan met hardstenen aders. Hierdoor is de betonsteenlook vloertegel een rustige vloertegel met genuanceerde details, waardoor de vloertegel tot leven komt. De Imola Stoncrete is een gres porcellanato door-en-door vloertegel, waardoor de betonlook vloertegel voor vele ruimtes geschikt is, zelfs veel belopen ruimtes. De Stoncrete vloertegel is daardoor ideaal voor een woonkamer, maar kan natuurlijk ook goed in een badkamer, toilet, gang, keuken of hal. De betonlook vloertegel is beschikbaar in vier kleuren, van licht grijs tot donker grijs.

De Imola Stoncrete is beschikbaar in vier maten, namelijk 30×60, 60×60, 90×90 en 60×120. De 30×60 maat wordt voornamelijk in de badkamer, toilet, keuken, hal of gang gebruikt. De 30×60 wordt in de badkamer en toilet ook veel op de wand gebruikt. De 60×60 wordt voornamelijk in de badkamer, woonkamer tot ongeveer 50 m2, keuken en toilet gebruikt. De 90×90 maat wordt voornamelijk in de grotere badkamer, woonkamers vanaf 45 m2 en grote woonkeukens gebruikt. De 60×120 wordt in woonkamers in wildverband gelegd en in de badkamer voornamelijk op de wand. Er kan ook een samengestelde vloer van verschillende maten gemaakt worden. De maten 30×60, 60×60 en 60×120 kunnen samen gecombineerd worden om er een samengestelde vloer van te maken.

De Imola Stoncrete vloertegel is monocaliber gerectificeerd, met gezaagde zijkanten. Doordat de Imola Stoncrete gerectificeerd is, kan de vloertegel met smalle voegen gelegd worden. Omdat de Stoncrete ook monocaliber is, kunnen verschillende kleuren en maten van de Stoncrete met doorlopende voeg op de wand en vloer gecombineerd worden. Daardoor kun je bijvoorbeeld een donkere kleur op de vloer combineren met een lichtere versie van de Stoncrete op de wand. Er zijn ook wandtegels van de Stoncrete beschikbaar. Deze wandtegel versie kan niet op de vloer gebruikt worden. De wandtegels zijn alleen in 30×60 beschikbaar.

Gerectificeerd

De Stoncrete vloertegels zijn gerectificeerd en zijn daardoor met smalle voeg te leggen.

Monocaliber

De Stoncrete is monocaliber, waardoor verschillende kleuren en maten te combineren zijn.

Gres Porcellanato

De Stoncrete is van door-en-door gres porcellanato en is geschikt voor alle ruimtes.

Anti-Slip R10

De Stoncrete is anti-slip klasse R10, redelijk stroef en ook geschikt voor de badkamer.

Variatie V2

De Stoncrete is V2 gevarieerd en tegels onderling hebben lichte nuance verschillen.

Imola Stoncrete CG

De Imola Stoncrete CG heeft een licht grijze kleur. De CG kleur is de lichtste kleur van de Stoncrete serie. De Imola Stoncrete DG is ideaal voor elk interieur, ook voor interieurs met weinig natuurlijk licht. In de badkamer of toilet kan de licht grijze betonlook vloertegel zowel op de vloer als op de wand. De CG is een ideale kleur wanneer u de badkamer geheel in dezelfde kleur wilt uitvoeren. De lichte kleur van de CG zorgt in elke interieur voor een ruimtelijk effect. De CG kleur wordt veel op de wand gecombineerd met een donkere versie van de Stoncrete. De lichte kleur van de CG kan goed gecombineerd worden met donkere kleuren, zoals zwarte interieurdetails. Maar ook warme kleuren, zoals aardetinten en houtkleuren combineren goed met de CG kleur. In een woonkamer kan een de CG voor een lichte uitstraling zorgen, waardoor overige interieur elementen in donkere kleuren uitgevoerd kunnen worden. 

Imola Stoncrete AG

De Imola Stoncrete AG heeft een grijze kleur. De AG kleur is de één na lichtste kleur van de Stoncrete serie. Door de grijze kleur kan de Stoncrete AG in interieurs met zowel weinig als veel natuurlijk licht. De grijze kleur is neutraal, waardoor de kleur gemakkelijk gecombineerd kan worden met andere kleuren. In de woonkamer kan de kleur AG dus gecombineerd worden met interieurelementen in diverse kleuren. De AG combineert goed met grijs, maar ook warme kleur en houtkleuren. In de badkamer of toilet wordt de grijze betonlook veel gecombineerd met een lichtere tegel aan de wand. Dit kan de lichte kleur uit de Stoncrete serie zijn, de CG of een witte wandtegel. De grijze kleur kan ook op de wand gebruikt worden bij de donker kleur DG. De grijze kleur is ook geschikt om de hele badkamer in dezelfde kleur uit te voeren.

Imola Stoncrete G

De Imola Stoncrete G heeft een warmgrijze kleur. De G kleur is de één na donkerste kleur van de Stoncrete. De Stoncrete G is ideaal voor een interieur met gemiddeld tot veel natuurlijk licht. De warmgrijze kleur van de G zorgt ervoor dat de Stoncrete G makkelijk te combineren is. De G kleur kan zowel met warme kleuren als grijze kleuren gecombineerd. Hierdoor is de Stoncrete een veelzijdige tegel om mee te combineren. In de badkamer of toilet kan de warmgrijze betonlook vloertegel zowel op de wand als de vloer gebruikt worden. Wanneer de Stoncrete G op de vloer gebruikt wordt, zal deze vaak gecombineerd worden met een lichtere kleur op de wand. Dit kan de kleur CG zijn van de Stoncrete serie zelf of bijvoorbeeld een effen witte wandtegel. Ook kan dezelfde kleur aan de wand gebruikt worden, waardoor de wand en de vloer dezelfde kleur zijn. Door invloed van licht kan de kleur van de vloer wel iets lichter lijken dan de wand. De warmgrijze kleur past goed bij badkamermeubels in warme kleuren, zoals houtkleuren.

Imola Stoncrete DG

De Imola Stoncrete DG heeft een donker grijze kleur. De DG is de donkerste kleur van de Stoncrete. De Stoncrete DG is ideaal voor ruimtes met veel natuurlijk licht. Lichte kleuren kunnen flets ogen bij veel licht, maar de donker grijze kleur is ook bij veel licht een goede kleur. De DG kleur past goed in woonkamers met veel ramen tot op grond en op de zuidkant. De DG kleur combineert goed met lichte wanden en andere interieurelementen. Maar ook zwarte interieurelementen kunnen met de DG gecombineerd worden. In de badkamer of toilet wordt de donkere grijze vloertegel vaak op de vloer gebruikt in combinatie met lichte wandtegel. De lichte wandtegel kunnen de kleuren AG of CG van de Stoncrete serie zelf zijn of witte wandtegels. Door de combinatie van lichte wanden en donkere vloer ontstaat er een optimaal contrast in de badkamer of toilet. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.