Imola X-Rock

De Imola X-Rock is een tegelserie met prachtige leisteenlook vloertegels, ideaal voor de woonkamer, badkamer, toilet of keuken. De X-Rock serie heeft prachtige details en aders, waardoor de serie zeer realistisch op leisteen lijkt. De X-Rock leisteenlooktegels hebben een licht reliëf, waardoor de vloertegels nog realistischer op natuursteen lijken. Door het genuanceerde oppervlakte past de X-Rock vloertegel in elke interieur. De Imola X-Rock is van door-en-door kwaliteit en kan dus in elke ruimte, ook in veelbelopen ruimtes. Door de hoge kwaliteit van de vloertegels kunnen deze dus gebruikt worden in de woonkamer, toilet en keuken. De X-Rock heeft een anti-slip waarde van R9, waardoor de X-Rock minder geschikt is voor de badkamer. De X-Rock leisteenlookserie is monocaliber gerectificeerd. Doordat de X-Rock serie gerectificeerd is, kan de vloertegel met kleine voegen gelegd worden. Het voordeel dat de X-Rock monocaliber gerectificeerd is, is dat voegen bij verschillende kleuren en maten op de wand en vloer doorlopen. Hierdoor kan de bijvoorbeeld een donkere vloertegel met een lichte wandtegel gecombineerd worden.

Imola X-Rock N 60x60

Gerectificeerd

De X-Rock vloertegels zijn gerectificeerd en zijn daardoor met smalle voeg te leggen.

Monocaliber

De X-Rock is monocaliber, waardoor verschillende kleuren en maten te combineren zijn.

Gres Porcellanato

De X-Rock is van door-en-door gres porcellanato en is geschikt voor alle ruimtes.

Anti-Slip R10

De X-Rock is anti-slip klasse R9, niet erg stroef en minder geschikt voor de badkamer.

Variatie V2

De X-Rock is V2 gevarieerd en tegels onderling hebben lichte nuance verschillen.

Imola X-Rock W

De kleur van de X-Rock W is zeer licht grijs, bijna wit. De W kleur is de lichtste kleur in de X-Rock serie. Door de lichte kleur past de W kleur goed in ruimtes met weinig natuurlijk licht. Daarnaast wordt de W kleur ook veel als wandtegel gebruikt bij een donkere vloertegel. De W kleur kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met de kleur G of N. In de badkamer kan de W als wandtegel goed bij een donkere vloertegel gebruikt worden, waardoor er een mooi contrast ontstaat. De lichte kleur van W zorgt voor een ruimtelijk effect. In een woonkamer met weinig (natuurlijk) licht, zal de W kleur voor een lichte uitstraling zorgen. De witte kleur van de W zorgt ook voor een neutrale uitstraling. Door de neutrale kleur is het combineren met andere interieurelementen makkelijker. De zeer licht grijze combineert daardoor met vele kleuren, maar met name (donker) grijze kleuren. De X-Rock W combineert ook goed met moderne zwarte interieurelementen voor een goed contrast.

Imola X-Rock W 30x60 Tintrestant

Imola X-Rock B

De kleur van de Imola X-Rock B is beige, een lichte en warme kleur. Door de lichte kleur past de kleur B goed in interieurs met weinig natuurlijk licht. Wanneer de woonkamer of andere kamer weinig ramen heeft, is de B een goede kleur om toch een licht resultaat te geven. De kleur B past goed in interieurs met warme aardetinten en houtkleuren. Wanneer een interieur veel houten meubels heeft, is de B kleur een mooie kleur om mee te combineren. De warme kleur van de B kleur goed bij de warme kleur van houten meubelen. Ook moderne groene en blauwe kleuren goed met de kleur B. Daarnaast kan de kleur B in woonkamers ook met donkere kleuren, zoals antraciet en zwart gecombineerd worden. In de badkamer kan aan de wand gebruikt worden met een donkere vloertegel op de grond. Het beste combineert de lichte warme kleur bij donkere warme kleuren op de vloer, zoals taupe en bruin.

Imola X-Rock G

De kleur van de Imola X-Rock G is grijs, een neutrale kleur. Door de neutrale kleur kan de G kleur in bijna elk interieur. De grijze kleur van de G combineert makkelijk met andere kleuren in het interieur, zowel warme kleuren als andere grijskleuren. Doordat de G kleur makkelijk met andere kleuren combineert, kunnen kleuren in het interieur makkelijk veranderd worden. Door de niet donkere en niet lichte kleur van de G, is de tegel makkelijk in onderhoud. Doordat de G kleur niet licht en niet donker is, kan de kleur in interieurs met zowel veel als weinig natuurlijk licht. Daardoor kan de G kleur in woonkamers met veel of weinig ramen. In een toilet kan zowel de vloer als de wand met de G kleur uitgevoerd worden. De G kleur kan ook een lichte wandtegel gecombineerd worden, zoals de W kleur van de X-Rock serie zelf. Door wand en vloer in één serie uit te voeren, ontstaat er een uniforme sfeer. De G kleur kan ook goed gecombineerd worden met de moderne kleuren groen, blauw en zwart.

Imola X-rock N

De kleur van de Imola X-Rock N is donker antraciet, bijna zwart. De donkere kleur van de N is geschikt voor ruimtes met veel natuurlijk licht. De N kleur is een goede kleur voor woonkamers met veel ramen op het zuiden. Door het vele licht worden veel kleuren flets, maar de donkere kleur van de N komt dan juist goed tot zijn recht. De N combineert goed met lichte interieurelementen, zoals een lichte bank en meubels. De N kleur combineert ook goed met lichte grijze kleuren. Daarnaast past de N kleur ook goed met lichte houtkleuren. De kleur N combineert goed met lichte wanden. Door de lichte wanden in combinatie met de donkere vloertegels, ontstaat er een mooi contrast. Door het contrast ontstaat er een dieptewerking, waardoor de ruimte groter kan ogen. Ook in een toilet kan de N kleur goed gecombineerd worden met lichte wandtegels, zoals de W kleur. De N kleur kan goed als accent op een toiletombouw of douchewand gebruikt worden. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.