Home / Kleine langwerpige tegels badkamer, keuken en toilet

Kleine langwerpige tegels badkamer, keuken en toilet

Kleine langwerpige tegels worden steeds vaker in de badkamer, keuken of toilet gebruikt. In de badkamer worden de smalle wandtegels vaak gebruikt om een accent of één of meerdere muren aan te brengen. De wandtegels zijn vaak 7,5×30 of 6×24, maar kunnen ook een andere maat hebben. Vaak zijn de verhoudingen wel 1 tot 4 qua lengte en breedte. Deze verhoudingen geven een mooie langwerpige tegel die een ruimtelijk effect creëert in de badkamer, keuken of toilet. Er zijn verschillende stijlen, zowel retro, klassiek en moderne langwerpige wandtegels. De Imola Slash en Bubble zijn voorbeelden van moderne wandtegels en de Imola Arom heeft een klassieke uitstraling. Maar ook klassieke wandtegels passen goed in een modern interieur door te combineren met moderne elementen in de badkamer, toilet of keuken. De smalle tegels worden vaak in de muren in de douche gebruikt of op de toiletombouw. Daarnaast kan ook één wand met de kleine wandtegels betegeld worden en de rest van de wanden met grotere tegels betegeld worden. Kleine langwerpige tegels worden in veel kleuren gemaakt, zowel heldere als aardetinten kleuren. De meest populaire kleuren zijn op dit moment groen, blauw en wit. Ook een combinatie van de blauwe en groene kleur zijn populair. Daarnaast zijn er ook gele, rode, roze en vele andere kleuren smalle langwerpige tegels voor de badkamer, keuken en toilet.

Imola Slash

De Imola Slash is een wandtegel serie, geschikt voor de badkamer, toilet, gang of keuken. De Slash in een serie wandtegels in een langwerpig formaat van 7,5×30 cm. Met het kleinere formaat van 7,5×30 heeft de Slash wandtegel een klassiek formaat, maar oogt toch modern. De moderne uitstraling van de wandtegel komt door de rechte, maar niet gezaagde zijkanten. Daarnaast heeft de serie negen moderne kleuren. De wandtegels zijn er in vier rustige en vier levendige kleuren, en ook een witte versie. Door het kleine formaat en golvende oppervlakte van de Slash heeft de wandtegel toch een tijdloze uitstraling. Ondanks het kleinere formaat is de Slash wandtegel in vele ruimtes te gebruiken, zoals de badkamer, toilet, gang of keuken. Door het langwerpige formaat van de wandtegels is er toch een ruimtelijk effect, ondanks het kleine formaat. De wandtegels zijn glanzend, waardoor de tegels makkelijk te onderhouden zijn, ondanks dat de wandtegels een licht relief hebben. Door de goede onderhoudsmogelijkheden van de Slash serie is deze uitermate geschikt voor badkamer, toilet en keuken. De Slash is een V2 (licht) genuanceerde wandtegelserie en daardoor verschilt de nuances tussen tegels licht.

Imola Aroma

De Imola Aroma is een serie wandtegels die ogen alsof ze met de handgemaakt zijn. Door de kleinere maat van 6 bij 24 cm krijgen de wandtegels een retrolook. Maar door de 9 moderne kleuren krijgt de Imola Aroma toch een moderne look. De Imola Aroma past daardoor in interieurs met moderne interieurelementen. Juist door de traditionele look worden de wandtegels een echte blikvanger in moderne interieurs. Door de maat van 6×24 past de wandtegel in vele ruimtes, zoals de badkamer, toilet en keuken. In de badkamer kunnen alle wanden betegeld worden met de handvorm wandtegels, of juist gecombineerd worden met grotere wandtegels op de andere muren. De maat van de tegels zorgt ervoor dat in de keuken de tegels ook perfect passen, zowel in combinatie met traditionele als moderne keukens. De Aroma wandtegels zijn V2 gevarieerd, wat betekent dat de kleur van de tegels per tegel enigszins gevarieerd. Hierdoor krijgt de uiteindelijke wand een mooie levendige uitstraling.  De Aroma wandtegels zijn niet gerectificeerd.

Imola Aroma DV 6x24
Previous slide
Next slide

Imola Bubble

De Imola Bubble is een moderne wandtegelserie in een langwerpig formaat van 7,5 bij 30 cm. De Bubble serie bevat zowel vlakke als tegels met bubbels erop. De bubbel tegels zijn tegels met verhoogde rondjes. De wandtegels zijn in beide varianten in vier kleuren verkrijgbaar. De kleuren van de Imola Bubble zijn wit, zwart, rood en ecru. De wandtegels uit deze serie zijn veelzijdig door het langwerpige formaat van 7,5×30 cm en kunnen in diverse legverbanden verwerkt worden. De moderne wandtegels kunnen recht boven elkaar, halfsteens, in visgraat of in elleboog verband verwerkt worden. Door het kleine formaat zijn de Bubble wandtegels geschikt voor vele ruimtes, zoals de badkamer, toilet en keuken. De zijkanten van de Bubble wandtegels zijn redelijk recht waardoor tegelen met een 2-3 mm voeg mogelijk is.

5x30 Relief
Winkelwagen
Scroll naar boven