Home / Peygran

Peygran

Peygran vertegenwoordigt een groep familiebedrijven in het industriële gebied van Ibi, Spanje die oplossingen en technische componenten voor verschillende industriële sectoren ontwikkelen en produceren. Peygran heeft meer dan 30 jaar ervaring en produceren hoogwaardige materialen en het beste ontwerp om de klanten effectieve oplossingen te bieden.

Wij verkopen het tegel levelling system van Peygran, welke bestaat uit clips, keggen en tangen. Met het tegel levelling system van Peygran kunt tegels snel en makkelijk vlak plaatsen. Het tegel levelling system is geschikt voor zowel de vloer als de wand. Het tegel nivelleersysteem wordt veel gebruikt in de woonkamer, badkamer, toilet en keuken. U kunt alle formaten met het nivelleersysteem tegelen, maar het vaakst wordt het systeem bij 60×60, 60×120 en 90×90 gebruikt.

Om te beginnen verkopen wij een starterskit welke de clips, keggen en tang bevat. Wij verkopen een kleine starterskit met 100 clips, 100 keggen en een tang. Er is ook een grotere starterskit met 400 clips, 200 keggen en een tang. De clips verkopen wij los in zakken van 100 clips, 300 clips en een zak van 500 clips. De Peygran keggen worden ook los verkocht in zakken van 100 keggen, 300 keggen en 500 keggen. Ook de tang wordt los verkocht, in de normale uitvoering en een extra ergonomische uitvoering.

Beenhakker Tegels verkoopt ook lijmkam van het merk Peygran, in vier maten. De lijmkam 6 mm is geschikt voor tegels tot 25×25. De lijmkam 8 mm is geschikt voor tegels tot 45×45 cm. De 10 mm lijmkam wordt het meest gebruikt en is geschikt voor maten tot 60×60 cm. De lijmkam 12 mm is geschikt voor maten van ongeveer 90×90 cm. Om tegels te voegen kunt het Peygran voegbord gebruiken. Wij verkopen twee soorten sponsen van Peygran. De spons maximaal schoon is voor de eerste keer sponzen en neemt veel voeg op. De spons hoge absorptie is geschikt voor de twee keer schoonmaken en neemt veel water op. De sponsen maximaal schoon en hoge absorptie zijn ook zonder handvat verkrijgnbaar. Het handvat is ook los verkrijgbaar. Wij verkopen ook een sponsbak van Peygran, waar ook apart wieltjes voor verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn de rollers te vervangen. Er is ook een complete voegset verkrijgbaar, met voegbord en voegsponsen.

Wij verkopen twee verschillende soorten tegelkruisjes van Peygran. De normale tegelkruisjes verkopen wij in zakken van 300 tegelkruisjes en 1000 tegelkruisjes. Daarnaast hebben wij de t-tegelkruisjes, die u kunt gebruiken als u halfsteens of in wildverband tegelt. Ook verkopen wij spietjes van Peygran, die handig zijn bij handvorm tegels en bij de eerste rij tegels.

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

Filter
Winkelwagen

Filter op prijs

Hoogte/Dikte (in mm)

Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.

Let op: Vanaf 29 april hebben wij nieuw openingstijden: 

Dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Zaterdag van 10 uur tot 16 uur.