Home / Saloni Ceramica

Saloni Ceramica

Beenhakker Tegels verkoopt vele wandtegels en vloertegels van het merk Ceramica Saloni. Het bedrijf Saloni is opgericht in 1971 met een duidelijk doel: de klanten de producten geven die zij nodig hebben. Nu beslaat het bedrijf 240.000 m2 en heeft meer dan 700 professionals in dienst. Het bedrijf dankt haar succes aan de voortdurende missie om innovatieve producten te leveren die kwaliteit en design combineren. Saloni Ceramica heeft een brede lijn aan producten waardoor de klanten altijd vinden wat zij zoeken. (bron: www.saloni.com)

Beenhakker Tegels verkoopt onder andere de series Gard, Nebula, Sintesis en Corona van Imola Ceramica. Met name de witte wandtegels die wij verkopen komen van de Spaanse tegelfabrikant, zowel gerectificeerd als niet-gerectificeerd.

Resultaat 1–24 van de 55 resultaten wordt getoond

Filter
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.