Home / Ons groen

Ons groen

Groen is al tientallen jaren onze huiskleur. Groen is een belangrijke kleur voor ons. Ons doel is zo groen mogelijk te werken en ook onze producten zijn zo milievriendelijk mogelijk. Vooral onze bouwstoffen van Kerakoll zijn zeer ecovriendelijk, en onze selectie wordt binnenkort uitgebreid met puur natuurlijke producten. Maar ook onze tegels komen uit fabrieken die deze op milieu-vriendelijke wijze produceren. Imola heeft bijvoorbeeld diverse certificaten voor eco-vriendelijk produceren en zelfs tegels van puur natuurlijke producten. Maar ook ABK staat bekend om zijn milieu-vriendelijk manier van produceren. ABK heeft een speciaal programma voor genaamd ‘I love Green’ voor Eco-vriendelijk produceren. Ook ons eigen manier werken proberen we zo eco-vriendelijk te doen, bijvoorbeeld door afval te scheiden. Ook gebruiken wij groene stroom, om de milieu-impact van ons energieverbruik te minimaliseren.

Scroll naar top

Let op: Vanwege de corona maatregelen is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken, anders kunnen wij geen voldoende afstand tussen de klanten garanderen. Maak een afspraak via de onderstaande link:

Online bestellingen via PostNl hebben nog geen vertraging. Online bestellingen via pallet transport kunnen vertraging oplopen. Afhalen is op dit moment nog mogelijk, maar we vragen u de producten zo veel mogelijk vooraf online te bestellen.