Home / Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

Voor Beenhakker Tegels & Bouwstoffen is het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom leveren wij alleen maar producten van topfabrikanten waar wij al jarenlang een betrouwbare relatie mee hebben. Op tegelgebied werken wij bijvoorbeeld samen met Imola Ceramics, een vooruitstrevende Italiaanse fabriek op gebied van technologische innovatie. Ook een Spaanse topfabriek is bij ons vertegenwoordigd, namelijk Saloni Ceramica. Al deze fabrieken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Niet alleen op het gebied van tegels werken wij samen met fabrieken die bekend staan voor hun kwaliteit, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van bouwstoffen werken we samen met de grootste bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Veel van onze bouwstoffen voor tegels komen van Kerakoll, de grootste Eco-vriendelijk producent van bouwstoffen ter wereld. In Nederland werken wij samen met Beamix, bekend om zijn kwalitief goede producten.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.

Let op: Vanaf 29 april hebben wij nieuw openingstijden: 

Dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Zaterdag van 10 uur tot 16 uur.