Maak kans op een stedentrip bij aankoop van tegels

Spaanse tegels worden vooral in de stad Castellon in de regio Valencia gemaakt. Italiaanse tegels worden vooral in de regio rond Bologna gemaakt.  Niet alleen worden in Valencia en Bologna veel tegels gemaakt maar het zijn beide prachtige steden om te bezoeken. In de periode van 1 januari t/m 31 december 2018 maakt u bij aankoop van €250 of meer aan tegels van deelnemende merken kans op een stedentrip naar Valencia of Spanje. Bij aankoop van Spaanse tegels van de merken Saloni of Baldocer maakt u kans op een stedentrip naar Valencia. Bij aankoop van Italiaanse tegels van de merken Imola, La Faenza, Leonardo of Unicom maakt u kans op een stedentrip naar Bologna.

Voorwaarden winactie stedentrip

● Er is kans op één stedentrip naar Valencia of Bologna. De stedentrip is voor twee personen, inclusief vlucht vanaf Amsterdam Schiphol, een driedaagse reis, twee nachten in hotel in het centrum van Valencia of Bologna en €200 aan zakgeld voor bestedingen tijdens het verblijf.

● Bij aankoop van €250 t/m €750 aan tegels van deelnemende merken maakt u één keer kans op de stedentrip. Bij aankoop van €750 t/m €1500 aan tegels maakt u twee keer kans op de stedentrip. Bij aankoop van €1500 t/m €3000 aan tegels maakt u drie keer kans op de stedentrip. Bij een aankoop van €3000 of meer aan tegels maakt u vier keer kans op de stedentrip.

● Zowel particulieren als zakelijke klanten doen mee aan de actie. De winactie geldt voor zowel aankopen in de showroom als online aankopen. Bij particulieren geldt het aankoopbedrag inclusief BTW, bij zakelijke klanten geldt het aankoopbedrag exclusief BTW.

● Deelnemende merken voor Valencia : Baldocer en Saloni. Deelnemende merken voor Bologna: , Imola, La Faenza, Leonardo en Unicom. Bij aankoop van meerdere merken van verschillende steden, mag de deelnemer de bestemming zelf kiezen.

● De naam op de factuur geldt als deelnemer. Facturen dienen op naam te staan om te kunnen deelnemen aan de actie.

● De factuurdatum geldt als datum van aankoop en dient binnen de actieperiode, van 1 januari 2018 t/m 31 december 2018 te liggen. Facturen moeten binnen de actieperiode voldaan worden.

● In januari 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt. Daarna kan de winnaar meerdere mogelijke data aangeven. Beenhakker Tegels boekt daarna de stedentrip, waarna wijziging niet meer mogelijk is.

● In alle gevallen waarin de voorwaarden niet voorzien, beslist de directie van Beenhakker Tegels. Medewerks van Beenhakker Tegels zijn uitgesloten van de actie.