Home / La Faenza Gea

La Faenza Gea

De La Faenza Gea is een tegelserie geïnspireerd door natuursteen, maar dan in een minimalistische stijl. De Gea vloertegels bevatten details van natuursteen, zoals aders en fossielen. De details van natuursteen zijn echter rustig en niet opvallend, waardoor de tegels toch een rustige uitstraling hebben. De La Faenza Gea past door de rustige uitstraling met natuursteen details in vele interieurs. De natuursteenlook vloertegels zijn keramisch en daardoor goed te onderhouden. De Gea natuursteenlook vloertegels zijn enigszins genuanceerd, wat zorgt voor een rustige maar toch gevarieerde uitstraling. De Gea past door de natuurlijke uitstraling goed in interieurs met veel natuurlijke materialen zoals hout. De dikte van de Gea serie is 6,5 mm, waardoor de tegels lichter zijn en minder grondstoffen nodig hebben.

De kleuren van de Gea

De La Faenza Gea is beschikbaar in vier kleuren, van lichte tot donkere kleuren. De Gea AV is een zeer licht grijze kleur, een bijna witte kleur. De AV is een lichte kleur en past daardoor in interieurs met weinig natuurlijk licht.  De Gea AG is een licht grijze kleur, een neutrale kleur. De AG is een lichte kleur, maar past zowel in interieurs met weinig tot gemiddeld veel natuurlijk licht. De La Faenza Gea S is een grijsbeige kleur, een warme kleur. De S is een lichte kleur en past daardoor in interieurs met weinig tot gemiddeld veel natuurlijk licht. De Gea G is een donker grijze kleur, een neutrale kleur. De G is een donkere kleur en past daardoor in interieurs met veel natuurlijk licht.

De formaten van de Gea

De La Faenza Gea is beschikbaar in vijf formaten, namelijk 30×60, 60×60, 90×90, 60×120 en 120×120. De 30×60 maat wordt voornamelijk in de badkamer, toilet, keuken, hal of gang gebruikt. De 30×60 wordt in de badkamer en toilet ook veel op de wand gebruikt. De 60×60 wordt voornamelijk in de badkamer, woonkamer tot ongeveer 50 m2, keuken en toilet gebruikt. De 90×90 maat wordt voornamelijk in de grotere badkamer, woonkamers vanaf 45 m2 en grote woonkeukens gebruikt. De 60×120 wordt in woonkamers in wildverband gelegd en in de badkamer voornamelijk op de wand. De 120×120 wordt voornamelijk in grotere ruimtes vanaf 80 m2 gebruikt.

Monocaliber en door-en-door kwaliteit

De La Faenza Gea serie is monocaliber gerectificeerd. Doordat de Gea serie gerectificeerd, kan deze met een kleine voeg gelegd worden. Omdat de Gea ook monocaliber is, kunnen verschillende kleuren van de Gea serie met doorlopende voegen op de wand en vloer gecombineerd worden. De natuursteenlook vloertegels hebben een licht reliëf en hebben ook een R10 anti-slip. Hierdoor zijn de Gea vloertegels zeer geschikt voor de badkamer. De La Faenza Gea zijn van door-en-door kwaliteit en daardoor geschikt voor elke woonruimte, ook veel belopen ruimtes. Naast de badkamer, kan de natuursteenlook vloertegel dus ook prima in de woonkamer, keuken, gang, hal en toilet.

 

Toont alle 20 resultaten

Filter

Filter op prijs

Hoogte/Dikte (in mm)

Gerectificeerd of Niet gerectificeerd

Uiterlijk oppervlakte

Anti-slip klasse

Structuur oppervlakte

Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.