Home / Leonardo Overcome

Leonardo Overcome

De Leonardo Overcome tegelserie is een combinatie tussen betonlook vloertegels en terrazzo vloer. De betonlooktegels bevatten steentjes in verschillende kleuren en maten, waardoor de tegels op een terrazzovloer lijken. Door de invloed van beton hebben de Overcome tegels een rustige uitstraling. De tegels hebben namelijk minder steentjes dan een echte terrazzovloer. Door de combinatie van betonlook en terrazzolook vloertegels, past de Leonardo Overcome is vele interieurs. De Leonardo Overcome is een keramische vloertegel waardoor deze ook goed te onderhouden is.

Kleuren van de Overcome

De Leonardo Overcome bestaat uit vier kleuren, namelijk antraciet, grijs, wit en warmgrijs. De Overcome W heeft een lichte grijswitte kleur, een lichte en toch neutrale kleur. De W is een lichte kleur en past daardoor in interieurs met weinig natuurlijk licht. Door de neutrale lichte kleur past de W kleur in bijna elk interieur, maar vooral in interieurs met donkere interieurelementen. De grijswitte kleur wordt in de badkamer ook veel als wandtegel gebruikt. De Overcome GB heeft een warmgrijze kleur, een warme en toch neutrale kleur. De GB is een redelijk lichte kleur en past daardoor in interieurs met redelijk veel natuurlijk licht. Door de neutrale warmgrijze kleur past de GB kleur in bijna elk interieur, maar vooral in interieurs met veel warme aardetinten en houtkleuren. De warmgrijze kleur kan ook prima in de badkamer op zowel de vloer als wand gebruikt worden. De Leonardo Overcome G heeft een grijze kleur, een neutrale kleur. De G kleur is geen donkere en geen lichte kleur en past daardoor in interieurs met zowel veel als weinig natuurlijk licht. Door de neutrale grijze kleur past de G kleur in bijna elk interieur. De grijze kleur kan ook prima in de badkamer op zowel de vloer als wand gebruikt worden. De Overcome DG heeft een antraciete kleur, een donkere en neutrale kleur. De DG is een donkere kleur en past daardoor in interieurs met veel natuurlijk licht. Door de neutrale kleur past de DG kleur in bijna elk interieur. De donkere kleur wordt veel op de vloer gebruikt met lichte kleuren op de wand.

Maten Overcome

De serie is leverbaar in vier maten, namelijk 60×60, 30×60, 60×120 en 120×120. De maat 30×60 wordt voornamelijk in de badkamer, toilet, gang, hal en keuken gebruikt. Daarnaast wordt de 30×60 maat veel als wandtegel gebruikt. De 60×60 is geschikt voor de woonkamer, badkamer, toilet en keuken. De 60×120 kan in de woonkamer, badkamer en keuken en wordt ook veel op de wand gebruikt. De 120×120 is met name geschikt voor de grotere woonkamer, badkamers en woonkeukens.

Uitvoeringen oppervlakte Overcome

Er zijn drie uitvoeringen van de Leonardo Overcome tegels, een matte, een glanzende en een anti-slip uitvoering. De matte versie wordt voornamelijk op in de woonkamer, badkamer, toilet en keuken op de vloer en wand gebruikt. De glanzende uitvoering wordt voornamelijk op de wand in de badkamer en op de vloer in de woonkamer gebruikt. De anti-slip versie wordt voornamelijk op de vloer in de badkamer en bij buitentoepassing gebruikt.

Bekijk hier de Overcome tegelserie op de website van de leverancier.

Bekijk hier de productfolder van de Overcome tegelserie.

 

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

Filter
Winkelwagen

Filter op prijs

Hoogte/Dikte (in mm)

Gerectificeerd of Niet gerectificeerd

Uiterlijk oppervlakte

Anti-slip klasse

Structuur oppervlakte

Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.

Let op: Vanaf 29 april hebben wij nieuw openingstijden: 

Dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Zaterdag van 10 uur tot 16 uur.