Home / Vloertegels woonkamer

Vloertegels woonkamer

Beenhakker Tegels verkoopt vele soorten en maten vloertegels voor de woonkamer. Tegenwoordig zijn alle vloertegels kwalitatief geschikt voor de woonkamer. Er blijven echter nog tegels die meer of minder geschikt zijn voor een woonkamer. De keuze voor een vloertegel is zeer persoonlijk. Vooral de uitstraling van de tegel en de maat van tegel zijn zeer persoonlijk. Er zijn namelijk diverse type tegels met verschillende uitstraling te verkrijgen. Daarnaast is het oppervlakte van de tegel belangrijk. De tegel moet niet te glad zijn, maar ook niet te stroef in verband met het onderhoud. In sommige situaties kan echter een stroeve tegel een betere keuze zijn, bijvoorbeeld wanneer u huisdieren heeft. In onze showroom kunt u de stroefheid voelen en kan een verkoopadviseur u verder adviseren.

Klik hier om onze vloertegels te bekijken of kom naar onze showroom in IJmuiden.

Betonlook tegels

Een populaire uitstraling voor vloertegels in de woonkamer is de betonlook. Er zijn veel verschillende soorten betonlook tegels, maar zoals de naam zegt hebben deze tegels de uitstraling alsof het beton is. Net als er veel verschillende soorten beton oppervlakten zijn, zijn er ook zeer veel verschillende betonlooktegels. De tegels kunnen heel rustig zijn, maar ook zeer genuanceerde tegels. De Imola Orgini serie is bijvoorbeeld een rustige serie, met alleen enkele betonvlekken in de tegel. Daarnaast is de Unicom Debris een zeer genuanceerde betonlook tegel, wat een wat drukker ogende uitstraling heeft. De vele verschillende nuances geven de tegel een zeer realistisch uiterlijk. Daarnaast zijn genuanceerde tegels beter te onderhouden. Een nadeel kan echter zijn de tegels door de vele nuances drukker worden.

Klik hier om betoonlook vloertegels te bekijken of kom naar onze showroom in IJmuiden.

Houtlook tegels/keramisch parket

Een populaire uitstraling voor de woonkamer is tegenwoordig de houtlooktegel, ook wel keramisch parket genoemd. Houtlook tegels hebben de uitstraling en warmte van parket maar hebben de voordelen van keramische tegels. Houtlooktegels zijn eenvoudig te onderhouden en zijn slijtvast. Houtlooktegels zijn er in diverse maten en soorten uitstraling. Net als er vele verschillende soorten hout zijn, zijn er ook zeer veel verschillende houtlook tegels. Van kleine maten, zoals 15×60 tot de grotere maten van 20x180cm. Er zijn rustige houtlooktegels met weinig nuances. Maar er zijn ook zeer genuanceerde houtlooktegels, zoals de Unicom Kauri Golden 13,8×83. Naast het de verschillende mate van nuances zijn er ook vele kleuren houtlooktegels. Een voorbeeld van een donkere houtlooktegels is bijvoorbeeld de Unicom Kauri Mulled 13,8×83.

Klik hier om houtlook vloertegels te bekijken of kom naar onze showroom in IJmuiden.

Natuursteenlook tegels

Een andere populaire uitstraling is de natuursteenlook. Net als bij houtlooktegels zijn er ook vele soorten natuursteenlook tegels. Er zijn vele verschillende soorten natuursteen en dus ook vele verschillende natuursteenlook tegels. Het voordeel van natuursteenlook tegels is dat deze beter te onderhouden zijn dan echte natuurproducten. Vele soorten natuursteen zijn namelijk gevoelig voor vocht en vlekken. Natuursteenlook keramische tegels zijn echter ongevoelig voor vocht en vlekken. Daarnaast zijn de tegel ideaal in combinatie met vloertegels. Er zijn tegels die zo dicht mogelijk bij echt natuursteen komen, zoals de Imola X-Rock.

Klik hier om natuursteenlook vloertegels te bekijken of kom naar onze showroom in IJmuiden.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.