Home / Voorbeelden tegels bestellen (tegelmonsters)

Voorbeelden tegels bestellen (tegelmonsters)

Bij ons kunt u monstertegels bestellen, zodat u de producten in onze webshop thuis kunt bekijken. Wij begrijpen dat het lastig om kleuren op een website te bepalen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om monstertegels te bestellen. Wij rekenen voor deze service €10 voor tegels tot en met 45×45 cm en 30×60 cm. Voor tegels van 60×60 cm kost deze service €15. Het maximale formaat wat wij opsturen is dan ook 60×60. Wij versturen de monsters met PostNL en normaal gesproken zouden deze binnen 24-48 uur bezorgd moeten worden. Wanneer u de tegels daadwerkelijk bij ons besteld, dan krijgt u het bedrag retour. U kunt meerdere type tegels bestellen, maar dan dient u meerdere keren het artikel voorbeeld tegels te bestellen. 

Bestel hier uw monstertegels van het maximale formaat 45×45 en het formaat 30×60, doe het aantal voorbeeld tegels in uw winkelmandjes wat u wilt hebben en ga naar afrekenen. Vul bij de bestelnotities de naam van de tegels waarvan u een voorbeeld wilt hebben.

Bestel hier uw voorbeeld van tegels tot 60×60 cm, bestel het aantal voorbeeld tegels die u wilt hebben en ga naar afrekenen. Vul bij de bestelnotities de tegels in waarvan u een voorbeeld wilt hebben.

Scroll naar top