Xclusive Heritage

De Xclusive Heritage is een patroontegelserie met licht versleten cementtegel patronen, ideaal voor de badkamer, keuken, hal, gang en toilet. Patroontegels of cementtegels worden ook wel Portugese tegels genoemd. In tegenstelling tot de originele Portugese cementtegels, is de Xclusive Heritage serie van gebakken keramiek gemaakt en daardoor zijn de tegels ongevoelig voor vuil en vocht. Hierdoor zijn de tegels goed te onderhouden en ook geschikt voor de badkamer, gang, keuken, hal of toilet. De Xclusive Heritage serie bestaat uit vele geometrische patronen. De patronen zijn uiteenlopend en hebben een licht versleten effect. Voor de Xclusive Heritage serie zijn warme en grijze kleuren gebruikt. Er is een mix van verschillende decors in grijze kleuren en een mix in warme kleuren. Van de mix zijn vijf verschillende decors los te bestellen, zowel uit de grijze als warme decormix. Daarnaast zijn er effen vloertegels, zowel in het grijs als in de warme kleuren. De effen zijn V4 genuanceerd, waardoor de tegels veel onderling verschillen. Door de vele verschillen, lijkt geen enkele tegel hetzelfde. De effen tegels hebben een verweerde cementlook, lijkend op echte cementtegels. De Xclusive Heritage serie is 20×20 en is gerectificeerd, waardoor de tegels met smalle voeg te leggen zijn. De anti-slip klasse van de Heritage keramische cementtegels is R10, waardoor deze patroontegels zeer geschikt zijn voor de badkamer, toilet of keuken. De Heritage patroontegels zijn vloertegels, maar kunnen  ook op de wand gebruikt worden.

Gerectificeerd

De Heritage vloertegels zijn gerectificeerd waardoor deze met smalle voegen gelegd kunnen worden

Gres Porcellanato Smaltato

De Heritage vloertegels zijn geglazuurde tegels. Hierdoor is het oppervlakte gesloten en bestand tegels vuil en vocht.

Anti-Slip R10

De Heritage patroontegels zijn anti-slip klasse R10, redelijk stroef en ook geschikt voor de badkamer, toilet of keuken.

Variatie V4

De Heritage patroontegels zijn V4 gevarieerd en tegels onderling verschillen veel.

Heritage Mix Cold

Xclusive Heritage Mix Cold 20x20

De Xclusive Heritage Mix Cold 20×20 is een patroontegel mix met grijze cementtegel patronen. De Xclusive Heritage serie bestaat uit vele geometrische patronen. De patronen zijn uiteenlopend en hebben een licht versleten effect. De Xclusive Heritage Mix Cold 20×20 is een samengestelde patroontegelvloer van verschillende patroontegels decors in de kleur grijs. Door de vele verschillende patronen lijkt wel alsof geen tegel hetzelfde is. Door de grijze kleuren past de Mix Cold goed in een interieur met koele kleuren. Maar ook met witte wanden combineert de Cold goed.

Xclusive Heritage Mix Cold 20x20

Heritage Mix Warm

Xclusive Heritage Mix Warm 20x20

De Xclusive Heritage Mix Warm is een patroontegel mix met warme taupe kleurige cementtegel patronen, ideaal voor de badkamer en toilet. De Mix bestaat uit vele geometrische patronen. De patronen zijn uiteenlopend en hebben een licht versleten effect. De Xclusive Heritage Mix Warm 20,5×20,5 is een samengestelde patroontegelvloer van verschillende patroontegels decors in de kleur taupe. Door de vele verschillende patronen lijkt wel alsof geen tegel hetzelfde is. Door de warme taupe kleur, past de Mix Warm goed in een interieur met warme kleuren, zoals bruine of aardekleuren. 

Xclusive Heritage Mix Warm 20x20

Heritage Cold

De Xclusive Heritage Cold 20×20 is een genuanceerde grijze keramische cementtegel. De Xclusive Heritage Cold bestaat uit vele nuances en tint verschillen. De keramische cementtegels zijn uiteenlopend van tint en hebben een licht versleten effect. De Heritage Cold is effen keramische cementtegel in de kleur grijs. Door de vele verschillende nuances lijkt alsof geen tegel hetzelfde is. De Heritage Cold kan los gebruikt worden, maar ook gecombineerd worden met patroontegels van de Heritage serie. 

Xclusive Heritage Cold 20x20

Heritage Warm

De Xclusive Heritage Wam 20×20 is een genuanceerde taupe kleurige keramische cementtegel. De Xclusive Heritage Warm 20×20 is effen keramische cementtegel in de kleur taupe. Door de vele verschillende nuances lijkt wel alsof geen tegel hetzelfde is. De Heritage Warm kan los gebruikt worden, maar ook gecombineerd worden met patroontegels van de Heritage serie. De warme taupe kleur van de Warm kan goed gecombineerd worden met warme aardetinten en bruine tinten.

Xclusive Heritage Warm 20x20

Heritage Giardino

Xclusive Heritage Giardino 20x20 Tintres

De Heritage Giardino 20×20 is een keramische Portugese tegel met daarop abstracte bloem en geometrische patronen, waarbij vier tegels samen een groter patroon vormen. De basis kleur van de Giardino is een lichte grijze kleur, met daarop (donker) grijze patronen. In het midden van vier tegels vormt zich een abstracte bloemen met daaromheen een brede grijze lint in een dubbele vierhoekvorm. Daarbuiten zijn er donker grijze bloempatronen te zien. Doordat vier tegels een patroon vorm oogt de Giardino vrij rustig.

Xclusive Heritage Giardino 20x20

Heritage Deco

Xclusive Heritage Deco 20x20

De Heritage Deco 20×20 is een keramische tegel met daarop diverse patronen. Op een losse tegel is een diagonale taupe kleurig vierkant te zien met daarin kleinere witte en donkere taupe vierkanten. Daaromheen is een lichte beige kleur te zien met op de hoeken bruine kwartronde vormen. Bij vier aangesloten tegels vormen de licht beige stukken een vierkant met daarin in het midden een ronde bruine vorm. Door de vele vierkanten kan de Deco enigszins druk lijken en is vooral aan te raden voor kleine oppervlakten.

Xclusive Heritage Deco 20x20

Heritage Nuvola

Xclusive Heritage Nuvola 20x20

De Heritage Nuvola 20×20 is een keramische Portugese tegel met daarop diverse abstracte geometrische patronen in de kleuren licht grijs, grijs en donker grijs. Het patroon is voornamelijk te zien op een losse tegel met weinig overlap op andere tegels. De basis is een licht grijze achtergrond met daarop een grijs vierkant met halfronde zijkanten met daarin een donker grijs vierkant. Ondanks dat elke tegel een patroon bevat, oogt de Nuvola toch vrij rustig door de minimalistische vormen.

Xclusive Heritage Nuvola 20x20

Heritage Flora

Xclusive Heritage Flora 20x20

De Heritage Flora 20×20 is een keramische patroontegel met daarop abstracte bloempatronen. De tegels zijn los al mooi, maar wanneer vier tegels bij elkaar gelegd worden, is het patroon compleet. De basis kleur van de Flora is licht beige. Op vier tegels samen ontstaat er een groot donker taupe ronde vorm met daarin een warmgrijze abstract bloempatroon. Om de ronde vorm zijn nog meer bloempatronen. De Flor is met name geschikt voor grotere ruimtes waarin zo veel mogelijk hele patronen te zien zijn.

Xclusive Heritage Flora 20x20

Heritage Intarsio

Xclusive Heritage Intarsio 20x20 Uitverk

De Heritage Intarsio 20×20 is een keramische patroontegel met daarop abstracte vierkanten die over elkaar heen gelegd zijn.  De basis kleur van de Intarsio is een licht grijze kleur en daardoor oogt de Intarsio vrij licht en is ook geschikt voor ruimtes met weinig natuurlijk of kunstlicht. De patronen lopen over de tegels heen naar andere tegels, waardoor de vloer als één geheel oogt. Het grote grijze vierkant bevindt zich op een enkele tegel, maar de donker grijze vierkanten bevinden zich op de raakvlakken van tegels.

Xclusive Heritage Intarsio 20x20

Heritage Alias

Xclusive Heritage Alias 20x20

De Heritage Alias 20×20 is een keramische cementtegel met daarop abstracte bloempatronen. De bloempatronen strekken zich uit over vier tegels, waarbij er zowel lichte als donkere bloempatronen zijn. Hierdoor krijgt de tegel een gevarieerd resultaat en zijn losse tegels nauwelijks te onderscheiden. De Alias is hierdoor met name geschikt voor grotere ruimtes, waar de patronen goed zichtbaar. En doordat de Alias grote vlakken lichte kleuren bevat, oogt de Alias redelijk rustig ondanks de drukke patronen.

Xclusive Heritage Alias 20x20

Heritage Rigato

Xclusive Heritage Rigato 20x20

De Heritage Rigato 20×20 is een keramische patroontegel met daarop brede lijnen in meerdere kleuren en wanneer vier tegels bij elkaar gelegd worden ontstaan er grote vierkanten. De basis kleur van de Rigato is licht grijs met daarop grijze en donker grijze lijnen. De lijnen lopen schuin over een losse tegel heen. Wanneer meerdere tegels op de juiste manier aan elkaar gelegd worden, ontstaat er grote vierkant met daarin kleinere vierkanten. Doordat de patronen over meerdere tegels lopen, wordt de vloer één groot geheel.

Xclusive Heritage Rigato 20x20

Heritage Rose

Xclusive Heritage Rose 20x20 Tintrestant

De Heritage Rose 20×20 is een keramische Portugese tegel met daarop abstracte bloempatronen en wanneer vier tegels bij elkaar gelegd worden ontstaan er grote abstracte rozen. De basis kleur van de Rose is taupe en de tegel kan daardoor enigszins donker ogen. De Rose krijgt door taupe kleur wel een warme uitstraling. De bloempatronen zijn in lichte en donkere kleuren aangebracht. Ondanks de drukke bloempatronen oogt de Rose nog redelijk rustig en is de tegel geschikt voor vele ruimtes.

Xclusive Heritage Rose 20x20

Heritage Tangram

Xclusive Heritage Tangram 20x20

De Heritage Tangram 20×20 is een keramische patroontegel vloertegel met daarop brede lijnen en driehoeken en wanneer vier tegels bij elkaar gelegd worden ontstaan er kleine en grote vierkanten. Het lijkt alsof de tegel bestaat uit meerdere driehoeken in wit en zwart en dat daar overheen een brede grijze strook is aangebracht. Door de vele vormen en kleuren oogt de de Tangram druk op kleine oppervlakten. Maar bij grote oppervlakken is de Tangram tegel met grijze vierkanten met daarin zwarte en witte driehoeken.

Xclusive Heritage Tangram 20x20

Heritage Riccioli

Xclusive Heritage Riccioli 20x20

De Heritage Riccioli 20×20 is een keramische portugese tegel met daarop abstracte bloempatronen, wanneer vier tegels bij elkaar gelegd worden. Doordat de bloempatronen vier tegels beslaan ogen de patronen redelijk groot. Er zijn twee verschillende grote patronen op de tegels te zien, wanneer een groot oppervlakte van de Riccioli gemaakt worden. De tegel past dan ook beter in grotere ruimtes, zoals een grote woonkeuken of badkamervloer.  De Riccioli kan wel wat druk ogen door de vele vormen.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.