Home / Imola Creative Concrete

Imola Creative Concrete

De Imola Creative Concrete tegelserie met een betonlook vloertegels, ideaal voor de woonkamer, toilet, keuken of badkamer. De Imola Creacon is een herinterpretatie van de verschillende manier waarop beton verwerkt wordt. Door de verschillende kleurnuances en patronen, krijgt het oppervlakte een ‘creatieve’ uitstraling. De Imola Creative Concrete vloertegels zijn van door-en-door kwaliteit en kunnen daardoor in elke ruimte gebruikt worden, zelfs veel belopen ruimtes. De Imola Creacon wordt veel in de badkamer, toilet en keuken gebruikt, maar kan natuurlijk ook perfect als woonkamertegel. De Creative Concrete is beschikbaar in vijf kleuren. Deze kleuren zijn wit, beige, grijs, donker grijs en zwart. De kleuren van de Imola Creative Concrete kunnen ook goed gecombineerd worden. Vaak worden de kleuren DG en N op de vloer gebruikt, met daarbij als wandkleur de G of W. De Creacon vloertegels worden ook veel als wandtegel in de badkamer of toilet gebruikt. In de woonkamer wordt vaak de DG kleur gebruikt. De DG kleur is een middengrijze kleur en past in vele interieurs. Daarnaast combineert deze kleur goed met andere kleuren. De Imola Creative Concrete vloertegels zijn monocaliber gerectificeerd. Doordat de Imola Creacon vloeregels gerectificeerd (gezaagd) zijn, kunnen de vloertegels met kleine voegen gelegd worden. Monocaliber betekent dat de tegel altijd dezelfde maat is, waardoor verschillende kleuren op wand en vloer met doorlopende voegen gecombineerd kunnen worden.

Bekijk hieronder alle kleuren en maten van de Imola Creative Concrete in onze webshop. Bekijk op de website van Imola alle kleuren en maten van de Creacon.

Klik hier om de brochure van de Imola Creacon te bekijken.

Toont alle 15 resultaten

Filter

Filter op prijs

Tegelmaat (bij benadering)

Hoogte/Dikte (in mm)

Gerectificeerd of Niet gerectificeerd

Uiterlijk oppervlakte

Anti-slip klasse

Structuur oppervlakte

Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.