Home / Kronos Les Bois

Kronos Les Bois

De Kronos Les Bois is een tegelserie met houtlook vloertegels, ideaal voor in de woonkamer, badkamer, toilet, gang, hal of keuken. De Les Bois is een serie met vloertegels lijkend op houtparket. De Les Bois vloertegels zijn echter keramische tegels, waardoor deze tegels ook wel keramisch parket genoemd worden. De Les Bois houtlooktegels hebben prachtige details, zoals knoesten en nerven. Door de prachtige details hebben de houtlooktegels een uiterlijk als houtparket. Doordat de Kronos Les Bois vloertegels echter keramisch zijn, hebben de houtlooktegels weinig onderhoud nodig en zijn deze makkelijk. Doordat keramisch parket weinig onderhoud nodig heeft, zijn de tegels duurzaam. Daarnaast zijn keramische tegels vocht- en vuilbestendig.

Kleuren

De Kronos Les Bois serie is beschikbaar in vijf kleuren, van licht tot donker. De Slavonia kleur is een licht warme beige kleur. Door de warme houtkleur combineert de tegel goed met warme aardetinten. Door de lichte kleur past de tegel goed in interieurs met een weinig tot gemiddeld veel (natuurlijk) licht. De Sarawa kleur is een grijze houtkleur, een mooie neutrale kleur. Hierdoor heeft de tegel een oppervlakte als hout, maar dan met een neutrale kleur. Hierdoor kan de Sarawa in bijna elk interieur en combineert deze kleur makkelijk met andere kleuren. De Kronos Les Bois Bocoto kleur is ook een grijze kleur, maar dan donker grijs. Hierdoor is deze kleur met name geschikt voor interieurs met gemiddeld tot veel natuurlijk licht. De Mogano is een donkerbruine kleur en geschikt voor interieurs met veel natuurlijk licht. De donkerste kleur is de Cobolo, een donkerbruine, zwarte kleur. Deze kleur past goed in een lichte ruimte als donker accent. Daarnaast kleurt de tegel goed met lichte wandtegels, net als de Mogano en Bocote.

Maten en kwaliteit

De Kronos Les Bois keramisch parket is beschikbaar in diverse maten, van klein tot grote maten. De beschikbare maten zijn 10×60, 20×60, 20×40, 20×120, 60×120, 20×180 en 26,5×180. De 10×60 is smal keramisch parket en wordt veel gebruikt voor een visgraatvloer. Door de kleine maat kan de visgraat in vele ruimtes toegepast worden, zoals de woonkamer, badkamer, toilet, hal, gang en keuken. De 20×60 is net wat breder, maar wordt ook veel gebruikt voor visgraat vloeren. Met name in kleinere ruimtes, maar ook grotere ruimtes kunnen met de 20×60 getegeld worden. De 20×40 tegel is een stuk minder smal en geschikt voor halfsteens verband in badkamer, toilet of keuken. De Kronos Les Bois 20×120 is de meest populaire maat voor de woonkamer en badkamer. De 20×120 maat heeft een maat welke oogt als een plank van echt houten parket. Voor de grotere woonkamer is er ook een 20×180 maat, een zeer langwerpige maat. De 26,5×180 heeft dezelfde lengte, maar is iets breder. Hierdoor oogt de 26,5×180 wat rustiger in grotere ruimtes. De Kronos Les Bois is van door-en-door kwaliteit en kan daardoor in vele ruimtes toegepast worden. De Les Bois vloertegels zijn gerectificeerd en kunnen daardoor met smalle voeg gelegd worden.

Toont alle 2 resultaten

Filter
Winkelwagen

Filter op prijs

Tegelmaat (bij benadering)

Hoogte/Dikte (in mm)

Gerectificeerd of Niet gerectificeerd

Uiterlijk oppervlakte

Anti-slip klasse

Structuur oppervlakte

Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.

Let op: Vanaf 29 april hebben wij nieuw openingstijden: 

Dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Zaterdag van 10 uur tot 16 uur.