Xclusive Caribbean

De Xclusive Caribbean is een keramische patroon voor de badkamer, toilet, gang, hal of keuken. De Xclusive Caribbean is een patroontegel tegelserie met vrolijk gekleurde decors, geïnspireerd op de Caribische sfeer. Patroontegels zijn tegels met decors, ook wel cementtegels, Portugese of Marokkaanse tegels genoemd. De Xclusive Caribbean vloertegels zijn echter keramische patroontegels en zijn gebakken tegels. Hierdoor zijn de Xclusive Caribbean vloertegels goed te onderhouden en ongevoelig voor vocht en vuil. De keramische patroontegels zijn daardoor ideaal voor de badkamer, toilet of keuken. De Xclusive Caribbean zijn vrolijk gekleurde patroontegels, met gele en bruine kleuren. Er is een mix met wel 45 verschillende patronen. Door het hoge aantal patronen lijkt geen enkele tegel hetzelfde. Er zijn negen patronen uit de mix los te bestellen. Elk patroon heeft dezelfde vrolijke uitstraling, maar heeft zijn eigen unieke karakter. Daarnaast zijn er drie ‘effen’ tegels te bestellen, de Ocean, Sand en Earth. De effen tegels verschillen per tegel zeer van nuance, waardoor geen enkele tegel hetzelfde lijkt. Hierdoor ontstaat een mooie levendige vloer. De Ocean heeft een blauwe tint, de Sand een beige tint en de Earth een bruine tin. De effen tegels en patronen zijn los te gebruiken, maar kunnen natuurlijk ook prima gecombineerd worden. Vaak worden de effen tegels als strook om de patronen heen of vlak naast de patronen gebruikt.

Niet gerectificeerd

De Caribbean vloertegels zijn niet gerectificeerd waardoor de voegen iets breder worden.

Gres Porcellanato Smaltato

De Caribbean vloertegels zijn geglazuurde tegels. Hierdoor is het oppervlakte gesloten en bestand tegels vuil en vocht.

Anti-Slip R10

De Caribbean patroontegels zijn anti-slip klasse R10, redelijk stroef en ook geschikt voor de badkamer.

Variatie V2 + V4

De Caribbean patroontegels zijn V2 gevarieerd en verschillen weinig, maar de effen tegels zijn V4 en verschillen veel.

Caribbean Mix

De Xclusive Caribbean Mix 20,5×20,5 is een mix van diverse patroontegels met Caribische patronen en kleuren, zoals bruin, blauw, geel wit en groen. 

5x20

De Mix van de Xclusive Caribbean bevat 45 verschillende decors, waardoor het eindresultaat zeer divers wordt. Doordat de mix wel 45 verschillende decors bevat, lijkt geen enkele tegel hetzelfde. De patronen die de patroontegelmix bevat zijn zeer uiteenlopend, maar zijn allemaal vrolijk gekleurde tegels. De kleuren van de decortegels variëren van wit tot bruin, met veelal blauwe patronen. Doordat mix veel verschillende decors bevat, komt de mix het beste tot zijn recht bij gebruik van minimaal 3 a 4 m2. Bij kleinere oppervlakte is het aantal patronen te groot om een complete mix te krijgen.

Xclusive Caribbean Mix 20

Caribbean Earth

De Xclusive Caribbean Earth 20,5×20,5 is een effen vloertegel in Caribische sfeer in de kleur donker bruin, maar varieert behoorlijk in nuance per tegel.

5x20

De Earth vloertegels variëren van licht bruin tot donker bruin, waardoor een zeer gevarieerd eindresultaat ontstaat. Doordat er zoveel variaties aanwezig zijn, lijkt geen tegel hetzelfde. De vloertegels lijken daardoor met de handgemaakt en geven een natuurlijk uiterlijk aan de vloer. De bruine vloertegel past goed bij de patroontegels uit de Caribbean serie met bruine tinten. De vloertegels lijken of ze al jaren in gebruik zijn en passen goed bij interieurs met veel warme kleuren.

Xclusive Caribbean Earth 20

Caribbean Sand

De Xclusive Caribbean Sand 20,5×20,5 is een effen vloertegel in Caribische sfeer in de kleur beige voor in de badkamer, toilet, keuken, hal of gang.

5x20

De kleuren van de Caribbean Sand vloertegel variëren van zeer licht beige, bijna wit tot donker beige, licht bruin. De Sand is een gemiddeld een lichte vloertegel en past goed bij de lichtere warmere decors uit de Caribbean serie. Daarnaast kan de Sand vloertegel natuurlijk ook prima los gebruikt worden, zonder patroontegel. Door de lichte uitstraling van de Caribbean Sand past de vloertegel in bijna elk interieur, ook ruimtes met weinig natuurlijk licht. Toch past de Sand het beste in interieur met veel warme tinten of houten interieurelementen.

Xclusive Caribbean Sand 20

Caribbean Ocean

De Xclusive Caribbean Ocean 20,5×20,5 is een effen vloertegel in Caribische sfeer in de kleur blauw voor gebruik in combinatie met patroontegels of gewoon los.

5x20

De kleuren van de Caribbean Ocean variëren van wit met licht blauw tot donker blauw. Door de kleur blauw krijgt de vloer een vrolijke uitstraling. Door de vele nuances van de kleuren blauw krijgt de vloer ook een hele levendige uitstraling, een Caribische sfeer. Doordat veel decortegels uit de Caribbean serie de kleur blauw bevatten, past de Ocean bij veel patroontegels uit deze serie. De Ocean kan natuurlijk ook zelfstandig gebruikt worden, bijvoorbeeld als vloertegel in de badkamer of keuken.

Xclusive Caribbean Ocean 20

Caribbean Antigua

5x20

De Xclusive Caribbean Antigua 20,5×20,5 heeft bloempatronen en punten in Caribische stijl in het blauw op een witte achtergrond. De Antigua decortegels hebben een vrolijke uitstraling doordat de patronen in de kleur blauw uitgevoerd zijn. Doordat de Antigua veel wit bevat, oogt de decortegel heel licht. Door de lichte uitstraling past de Antigua in vele interieurs, ook met weinig natuurlijk licht. De Antigua kan los gebruikt worden, maar kan ook zeker in combinatie met de Ocean gebruikt worden.

Xclusive Caribbean Antigua 20

Caribbean Aruba

5x20

De Xclusive Caribbean Aruba 20,5×20,5 heeft patronen met bloemen in Caribische stijl. De Aruba decortegel bevat vele kleuren, zoals blauw, bruin, wit en beige. De vloertegel bevat vele patronen, waardoor de Aruba wat druk kan ogen. De patroontegel past dan ook het beste in rustige interieurs. Doordat de Aruba vele kleuren bevat, past de tegel ook bij alle effen tegels uit deze serie, de Sand, Earth en Ocean. Doordat de hoofdkleur bruin is, past de Aruba ook goed bij houten elementen in het interieur.

Xclusive Caribbean Aruba 20

Caribbean Bahamas

5x20

De Xclusive Caribbean Bahamas 20,5×20,5 heeft bloempatronen met puntjes in Caribische stijl in blauwe en gele kleuren op een witte achtergrond. De Bahamas tegel heeft een lichte uitstraling en kan in veel ruimtes gebruikt worden. Door het gebruik van witte kan de decortegel ook met vele kleuren gecombineerd worden. De Bahamas patroontegel past goed bij de effen tegel Ocean, een blauwe kleur. Door de minimalistische patronen oogt de decortegel rustig en past daardoor in vele inteurieurs.

Xclusive Caribbean Bahamas 20

Caribbean Bermuda

5x20

De Xclusive Caribbean Bermuda 20,5×20,5 heeft gotische patronen in Caribische stijl. De Bermuda decortegel bevat vele kleuren, zoals bruin, beige, wit en blauw. Door de vele kleuren oogt de Bermuda heel vrolijk, maar daardoor ook weer wat drukker. De decortegel past daardoor het beste in een rustig interieur. Doordat de basiskleur donker blauw is, kan de Bermuda donker ogen. Hierdoor past de vloertegel het beste in een interieur met veel natuurlijk of kunstlicht en lichte interieur elementen.

Xclusive Caribbean Bermuda 20

Caribbean Curacao

5x20

De Xclusive Caribbean Curacao 20,5×20,5 heeft diverse kleurrijke patronen in Caribische stijl in bruine, witte, groene en blauwe kleuren. Wanneer meerdere tegels bij elkaar worden gelegd ontstaat bloemen op de hoeken en diagonaal linten. Doordat de patronen over meerdere tegels verspreid is, oogt de vloer als één groot geheel. De Curacao patroontegel past door de vele kleuren bij alle effen tegels uit deze serie. Door de veelzijdigheid past de Curacao in vele interieurs, maar vooral interieurs met warme aardetinten.

Xclusive Caribbean Curacao 20

Caribbean Jamaica

5x20

De Xclusive Caribbean Jamaica 20,5×20,5 heeft diverse kleurrijke bloem patronen in Caribische stijl in bruine, gele, witte en blauwe kleuren. De patronen bestaan uit vier tegels, waardoor de Jamaica het beste tot zijn recht komt op grotere oppervlakten. Bij kleinere oppervlakten moet goed bekeken of de patronen goed uitkomen. Ondanks het gebruik van donkere kleuren oogt de Jamaica decortegel toch licht. De patroontegel past bij elke effen tegel uit deze serie, maar de kleur Sand bij het beste bij de lichte basiskleur.

Xclusive Caribbean Jamaica 20

Caribbean Haiti

5x20

De Xclusive Caribbean Haiti 20,5×20,5 heeft diverse kleurrijke bloem patronen in Caribische stijl in bruine, gele, witte en blauwe kleuren. Het patroon is verdeeld over vier tegels. Hierdoor oogt de patroontegel toch rustig, ondanks het gebruik van vele kleuren. Doordat de hoofdkleur beige is, heeft de Haiti patroontegel een hele warme uitstraling. Hierdoor past de vloertegel goed in warme interieurs, met aardetinten of houten meubels en andere interieurelementen.

Xclusive Caribbean Haiti 20

Re_Style Grenada

5x20

De Xclusive Caribbean Grenada 20,5×20,5 heeft diverse kleurrijke bloem patronen in Caribische stijl in bruine, witte en blauwe kleuren. Doordat de basiskleur beige is, heeft de Grenada een warme uitstraling. De decortegel past daardoor het beste bij de effen kleuren Earth en Sand. Door de bloempatronen heeft de vloertegel een vrolijke uitstraling. Doordat elke tegel hetzelfde patroon bevat, kan de Grenada ook prima op kleinere oppervlakten gebruikt worden, zoals in de gang of hal.

Xclusive Caribbean Grenada 20

Caribbean Tobago

De Xclusive Caribbean Tobago 20,5×20,5 heeft diverse kleurrijke bloem patronen in Caribische stijl in bruine, groene, gele, witte en blauwe kleuren. Door de vele patronen en kleuren kan de patroontegel druk ogen, ondanks de het patroon over meerdere tegels verspreid is. Doordat het patroon over meerdere tegels verspreid is, komt de Tobago decortegel wel het beste tot zijn recht op grotere oppervlaktes. De patroontegel kan daardoor het beste gebruikt worden in grotere ruimtes, zoals de badkamer, keuken, slaapkamers of kantoor. Doordat de Tobago decortegel vele kleuren bevat, past de decortegel ook bij alle effen tegels. Maar doordat de basiskleuren beige is, past de Tobago het beste bij de Sand kleur.

Xclusive Caribbean Tobago 20
Winkelwagen
Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.