Home / Decocer Devon

Decocer Devon

De Decocer Devon is een tegelserie met handvormlook wandtegels, ideaal voor gebruik in de badkamer, toilet of keuken. De wandtegels ogen alsof ze met de hand gemaakt zijn en daardoor zijn de zijkanten van de tegels niet recht. De tegels hebben ook een golvend oppervlakte en hebben daardoor een klassieke, maar tijdloze uitstraling. De Devon handvorm wandtegels zijn daardoor ideaal voor een klassieke look in de badkamer, toilet of keuken. De Decocer Devon is beschikbaar in veertien kleuren, zoals wit, zwart, blauw grijs en groen. De serie bestaat daarnaast uit vier verschillende maten. Twee maten zijn rechthoeking, namelijk 7,5×15 en 7,5×30. Daarnaast is er een vierkante maat, 15×15 en een hexagon maat, 17,5×20,2. De Devon handvorm wandtegels zijn niet gerectificeerd en hebben geen rechte zijkanten. De voeg wordt hierdoor iets groter en de wandtegels krijgen hierdoor een klassieke uitstraling.

De Decocer Devon serie kan gebruikt worden om een klassieke badkamer of toilet te creëren. De handvormlook wandtegels kunnen daarnaast ook prima als klassiek accent in een moderne badkamer of toilet gebruikt worden. De Devon handvormtegels passen goed bij grote moderne vloertegels. Een voorbeeld is een gedeelte in de badkamer te tegel met deze klassiek ogende wandtegels, zoals de toiletombouw of douchewanden. De rest van de badkamer kan dan met grotere moderne vloertegels en wandtegels getegeld worden. De Decocer Devon wandtegels combineren bijvoorbeeld goed met de minimalistische betonlooktegels, zoals bijvoorbeeld de Imola Azuma. Ook combineren de handvormlook wandtegels goed met patroontegels.

Bekijk hieronder alle kleuren en maten van de Devon serie die wij momenteel in ons assortiment hebben.

Toont alle 4 resultaten

Filter

Filter op prijs

Tegelmaat (bij benadering)

Hoogte/Dikte (in mm)

Gerectificeerd of Niet gerectificeerd

Uiterlijk oppervlakte

Anti-slip klasse

Structuur oppervlakte

Scroll naar boven

Wij sluiten per 1 juli onze deuren.

Per 1 juli 2024 beëindigt Beenhakker Tegels de bedrijfsactiviteiten. U kunt nog tot 1 juli 2024 bestellen. Daarna sluit onze webshop en nemen wij geen nieuwe bestellingen meer aan. Ook onze showroom zal vanaf 1 juli gesloten zijn. Heeft u al besteld en wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.